Traeger pellet grill

De vernieuwde Traeger pellet grill zorgt voor een uitzonderlijke barbecue feest. Via de Traeger app is het mogelijk om de pellet grill te bediening, temperatuur aan te passen, extra rook toe te voegen, de core temperatuur van je gerechten af te lezen.Een Traeger  pellet grill zal de manier van barbecueën voor eens en voor altijd veranderen en dit telkens met verbluffend resultaat en zonder zorgen.

Traeger Timberline 850

De Traeger Timberline serie zorgt voor het ultieme barbecue plezier. De pellet grill met een volledige dubbelwandige inox binnenzijde behoudt ook tijdens de winter uitstekend zijn temperatuur. Voorzien van pellettank sensor, super rook mode, warm houd functie, vleessensor, inox sidetafel, inox voorzijde tafel, magnetisch bamboe snijplank op deksel pellettank. Grillrooster op 3 verschillende hoogtes in roest vrij staal.

Traeger Ironwood 650

De nieuwe Ironwood 650 heeft een gril oppervlak van bijna 4200 cm². De nieuwe grilltechnologie en het superieur structureel ontwerp zorgen voor een zorgeloze barbecue ervaring. Voorzien van wifi aansluiting,super smoke mode,

Traeger Pro 780 pellet grill

Traeger Pro 780 pellet grill is verkrijgbaar in het zwart en zwart/Brons, is de grotere broer van de Pro 575 en staat op een stevig frame met 4 wielen. Pellet tank sensor is in optie beschikbaar en een stevige grill cover is verkrijgbaar. De Traeger Pro 780 is voorzien van de D2 Controller.

Traeger Pro 575 Pellet grill

Traeger pro 575 pellet grill is verkrijgbaar in het zwart of het zwart/brons. Staat op een stevige onderstel voorzien van 4 wielen om de Traeger gemakkelijk te verplaatsen. Een pellettank sensor is in optie beschikbaar en een passende stevige grill cover is verkrijgbaar.

Traeger BBQ hardhout pellets

De selectie van Traeger hardwood pellets zijn 100 % natuurlijke hardhout pellets . Ze zorgen voor een perfecte verbranding en optimale rooksmaak. Verschillende smaken zijn beschikbaar, Apple, Hickory, Mesquite, Cherry, Pecan

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Een wereld vol vuur en smaken

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x